Eltete Norge AS leverer dekkepapp (beskyttelsespapp) på hele paller og i forskjellige kvaliteter til de forskjellige bruksområdene.

Til lettere tildekningsoppgaver:

  • Dekkepapp 200g/m2 er en dekkepapp/malerpapp som har en behandlet overflate og egner seg godt å dekke til parkettgulv med mer hvor det ikke er hard belastning. Leveres i ruller a 75m2.
  • Dekkepapp 210g/m2 PE er en dekkepapp som er plastbelagt og som egner seg godt til å dekke gulv av parkett eller lignende. Papp med plastbelegg må ikke ligge lenge hvis det er fukt i undergulvet da dette kan gi muggsporer/ misfarginger. Leveres i ruller a 75m2.

Dusjvegger kompaktlaminat

Byggebransjens førstevalg:

  • 260g/m2 PE er en dekkepapp/melkepapp som er plastbelagt på den ene siden. Brukes mest for å dekke til gulv i nybygg, både parkettgulv og andre typer gulv. Leveres i ruller a 75m2. Denne kan også leveres uten PE(plastbelegning).
  • 250g/m2 er en dekkepapp som overnevnte, men uten PE(altså ikke plastbelagt). Leveres på rull a 75m2

For de tyngre oppgavene:

  • 300-450g/m2, med og uten PE-belegg. En kraftig tildekningspapp beregnet for tildekning av gulv med stor trafikk. Papp med plastbelegg må ikke ligge lenge hvis det er fukt i undergulvet da dette kan gi muggsporer/ misfarginger. Leveres i ruller a 50m2.