Dette er vår standardmodell av spanskvegger som vi selger mest av. Den er bygd opp av en kjerne med 22 mm vannfast spon med høytrykkslaminat på begge sider. Profiler er av natureloksert aluminium.

Utover våre 6 standardfarger kan vi levere, mot tillegg i pris, samtlige farger etter Formica sin fargekolleksjon på toalettveggene. Skulle en ønske farger på profilene kan disse også leveres pulverlakkerte. Alternativt til høytrykkslaminat kan også LTT 24 leveres med yttersider av børstet rustfritt stål.

Også med forsterket kjerne

Ønsker en enda sterkere kjerne, kan LTT 24 også leveres med en kjerne av finer istedenfor vannfast spon. Kjerne av finer gir en sterkere plate som også gir et sterkere skrufeste ved oppheng av utstyr på platene.

Det stilles ofte krav til finer som kjernemateriale ved toalett/ omklednings seksjoner i offentlige bygg så som skoler etc. Utover våre 6 standardfarger kan vi levere mot tillegg i pris, samtlige farger etter Formica sin fargekolleksjon på veggene. Skulle en ønske farger også på profilene kan disse leveres pulverlakkerte.

Vegger med print

Alle våre toalett og dusjvegger av laminat kan leveres med trykk etter eget ønske. Spør oss om pris

Monteringsanvisning